Tillhörighet


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag tillhör inte skaran som klagar över att snön kom först nu till Sydsverige. Ser man till kalendermånad är det vår och under perioden december till februari, som är vintermånaderna, tror jag inte att vi hade snö ens under två dygn.

Jag tillhör heller inte skaran som tycker att klimatet beter sig patologiskt. Visst är det annorlunda jämfört med förr, men jag anpassar mig. Samtidigt vet jag inte om jag vill påstå att det blivit varmare av klimatförändringarna. Just nu är det ju både svinkallt och snö. Bara det att det är lite förskjutet och endast är (meteorologisk) vinter under en vecka.

Jag tillhör skaran som tycker om kyla och snö. Snön skyddar växtligheten, så jag oroar mig inte för alla blommande träd och vårblommor. Det verkligt positiva med snön är att solen nu också behagar titta fram efter ett kvartal av mulet väder. Sol, kyla och snö. Det är så perfekt som det kan bli.

Jag tillhör inte skaran som längtar efter sommarens värme. Det är nu jag fungerar som bäst.

||||| 0 I Like It! |||||