Så det var i dag?!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag insåg precis att jag skulle gjort högskoleprovet i dag. Anmälan var inskickad, jag är 350 kronor fattigare, jag har fått en kallelse om det. Glömde jag? Nej, jag avstod medvetet och hade nu förträngt att det var den här lördagen. Det kändes plötsligt meningslöst med högskoleprovet eftersom man inte längre får tillgodoräkna 0,5 poäng för arbetslivserfarenhet. Den uppgiften fanns inte att tillgå när jag sökte högskoleprovet. Och jag sitter inte och plågar mig igenom en hel dag för något som jag ändå inte har nytta av. Jag tror mer på mina betyg än på en dagens eventuella provresultat.

||||| 0 I Like It! |||||