Det kallas våren


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Tittar jag på människorna utanför mitt fönster går det inte att avgöra om det är vinter eller sommar. Solen skiner och det är fem grader varmt. Äldre går med vinterjacka och mössa, medan de yngre går i t-shirt. Jag kan förstå att det känns töntigt att gå i vinterkläder när solen värmer, men det är kallt. Det är en sällsynt vindstilla dag, men ändock kallt.

Om en stund ska jag gå till Ica och bokhandeln. Den stora frågan är vilken grupp jag ska sälla mig till; de yngre eller de äldre. Ska jag ta vinterjacka eller sommarjacka (absolut inte enbart t-shirt)? Ack, dessa beslut! Med min ambivalens är det skäl nog att inte gå ut, enbart för att slippa ta ställning.

||||| 0 I Like It! |||||