Lätt frustration


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Varför ska det vara så svårt att planera sin arbetsdag? Jag tror alltid att jag ska kunna sitta ner och få ordinarie arbete utfört, men det skiter sig alltid. I dag har jag gjort akututryckningar till höger och vänster men inte hunnit påbörja mitt eget jobb. Eftermiddagen ägnades sedan åt ett möte som gjorde att jag var borta tre timmar. I och för sig så vill jag ha det så här – det vill säga jag gör andra saker än sådant som jag borde. Men det straffar sig. I morgon måste jag ställa in ett annat möte för att själv komma någonstans. Därefter kan jag ta ledigt fem dagar. Det känns väl bra bortsett från att jag vet att där är kaos när jag sedan ska jobba nästa vecka.

Semestern brukar dra ner tempot på jobbet, men det påverkar inte min vardag. Istället ska också jag ha semester (om sju veckor) och det utan ersättare. Somrarna är kaotiska – januari dess motsats. Just nu längtar jag till januari.

||||| 0 I Like It! |||||