Värdelöst vetande


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag snubblade precis över uppgiften om hur länge jag ägt den här domänen. Sedan december 2001. Från 1999 till 2001 fanns jag på Geocities, Passagen och Telia. Nätdagboken har funnits med från början men det var först den 16 februari 2004 som jag övergick till ett bloggverktyg. Som jag raderade i mars i år.

Det märks att man förlorar läsare på att göra ändringar. När jag i mars slopade subdomänen och sedan återuppstod på huvuddomänen tappade jag 50 % av läsarna. Tre månader senare ligger det konstant med tappet 50 %. Det får mig att undra. Var det mitt omfattande arkiv som sökmotorerna fann och som gjorde att jag fick så många besökare?

Jag har sparat mina gamla texter. Nästan dagligen läser jag och minns. Men framför allt så reagerar jag på hur fegt tråkig jag blivit nu med mina texter. Förhoppningsvis är det bara en svacka efter att jag var så arg och skrev hemska texter i början på året. Samtidigt så kanske jag förblir feg eftersom jag yrkesmässigt hamnat i en sitts där jag blivit väldigt offentlig. Min rädsla ligger nog i att jag vill att alla förstår att det jag gör i yrkeslivet är något separat från det jag gör på nätet. Och förstår man inte det så vill jag inte ge stoff till masugnarna genom det jag skriver här.

||||| 0 I Like It! |||||