En söndag i juni


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Jag har inte varit i tvättstugan på nästan ett år. Det kändes väldigt bakvänt nu när jag vant mig vid min egen tvättmaskin. Anledningen till att jag valde stora tvättstugan berodde på att jag behövde tvätta en matta samt att jag har katt. Ja, alltså jag fick tvätta lite svarta kläder där kattpälsen absolut inte vill avlägsna sig annat än att jag kör dem i en tvättmaskin som verkligen vet att ta bort vit kattpäls.

Detta var tillräckligt för att göra mig utmattad. Jag vet inte hur mycket min penicillinkur tröttat ut mig, men det är först de senaste dagarna jag märkt av denna nya form av trötthet. Men jag tog åtminstone min sista tablett i dag. Om det gjort någon nytta vet jag inte eftersom jag fortfarande har ont. Nu är det bara drygt två veckor kvar innan tanden ska rotfyllas. Jag längtar. Jag vill kunna tugga normalt och jag vill inte ha konstant tandvärk. Till hösten kanske de kan laga den andra tanden där lagningen gått sönder och som också gör ont. Blir mest förbannad över att man inte har tider hos tandläkaren åt sina kunder.

Nitton arbetsdagar, eller fem veckor. Sedan börjar min semester. Märkligt hur den kunnat bli fullbokad redan.

||||| 0 I Like It! |||||