Såpadags!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Som bekant har jag följt Våra bästa år (Days of our lives) på TV3 sedan 1999. Det betyder närmare 2 500 avsnitt. Tio år. Och egentligen har man inte kommit någon vart i handlingen. Fortfarande samma skådisar, om man bortser från att alla barn blev tio år äldre för fem år sedan (men de har åldrats sex år i handlingen). Samma intriger. Nya karaktärer skrivs in men skrivs lika snabbt ut igen. Kvar är kärnan som bara byter partners med varandra.

Jag tittar aldrig på Glamour (The Bold and the Beautiful, TV4+). Annars är det rätt kul att se Kristen Blake hångla med Brady Black. Styvmor och styvson (Jo, namnen är rättstavade, Blake gifte sig nästan Black). I Våra bästa år. I Glamour: Eileen Davidson spelar Ashley Abbott och Kyle Lowder spelar Rick Forrester. Men de träffades aldrig i Days. Brady var bara ett par år gammal i storyn när Kristen var med. Ett par år senare, när Kristen inte längre var med, blev Brady 15 år äldre.

Men ska man prata riktig praktskandal i samband med Days of our lives så måste man nämna Jude St. Clair. Eller Jeff Griggs som han heter i verkligheten. Han har senare varit med i både 24 och Scrubs. Han fick sparken från Days, kanske för att de inte då hade tillgång till The Internet Movie Database. För då hade de tidigare upptäckt hans alias, Tony Sinatra/Tony Ericson. Som gjort filmer som Hole in one. Nej, ingen film om golf. Bögporr. När det uppdagades fick han sparken från Days, men det verkar ha gått bra ändå i Hollywood.

||||| 0 I Like It! |||||