Lång natt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För några veckor sedan skrev jag att om jag fick en son skulle han döpas till Enock Enalv. Nu har jag kommit på vad en flicka skulle heta. Polly-Esther, så klart.

Japp, sånt här dyker upp i huvudet när jag försöker sova utan att lyckas. Generellt sett; ordlekar. Kan jag inte sova tänker jag på ord. Ibland i kombination stavelser, antal bokstäver, grammatik, antal vokaler i ord eller drar ord baklänges. Något måste jag ju göra alla de timmar jag ligger vaken varje natt. Ett problem jag alltid haft. Det tar alltid ett par timmar innan jag somnar. Men jag har ett trick när jag verkligen måste somna. Som fungerar och som jag inte riktigt förstår (kan vi säga, annars verkar jag flummig). Jag placerar min hand över ”tredje ögat”. Enligt Wikipedia heter det chakrat Ajna. Dess betydelse fick jag veta först i denna sekund när jag besökte Wikipedia.

[…]regulates sleep and awakening.

Hm. Okej, men det fungerar åtminstone.

||||| 0 I Like It! |||||