O-yin


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu fungerar mobilen igen efter fyra dygn. Jag glömmer och förlåter för tillfället. Tills nästa gång de strular med mig.

När jag var i affären stod där en liten tant som inte nådde upp till översta hyllan i kyldisken. ”Hjälp mig”, sa hon när jag passerade. Och jag… passerade. Ibland är det väldigt lägligt att skylla på att jag både ser och hör dåligt (vilket är sant även om jag inte är blind och döv).

Okej, det kanske inte var så gott för min karma, men jag var bara tvungen att låta någon råka ut för min hämnd med tanke på mobilstrulet. Långsökt, men det kändes gott att vara ogin för en gångs skull. Nu råkade en liten tant ut för mig, men jag tror någon annan hjälpte henne. Som alla butiksanställda som bara står retarderade med tom blick och dreglar. Nej, när jag tänker efter så fick hon nog ingen hjälp. Hon får väl helt enkelt klara sig utan bordsmargarin (allt det har de på översta hyllan).

||||| 0 I Like It! |||||