Rivstart


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Plötsligt blev det bråttom. Jag går in på sista (hela) semesterveckan och inser nu att jag inte har anledning till att vara uttråkad. Jag har större anledning till att vara stressad. Jag måste låna tvättstugan, beställa och hämta medicin, förmodligen ta emot den beställda datorn, planera mina resor till och från jobbet, o.s.v. I dag har jag börjat med att tvätta mina kuddar. Som i sig är ett helt företag med liten tvättmaskin, lång torktid och mitt stora sömnbehov.

Jag måste ju säga att den svenska sköna sommaren med regn äntligen har kommit. Sol och värme går bort, det ska vara blåsigt, regnigt och kallt. Nu fungerar jag. Kanske det är därför jag skjutit upp så mycket under semestern, för jag har mest legat och vridit mig i plågor när det varit varmt.

När ska jag ha semester nästa gång? Som vanligt kan jag inte ta ledigit förrän i mars* nästa år. Som vanligt måste jag jobba som mest intensivt i december och januari p.g.a. statistik och andra deadlines. Och hela hösten handlar om att komma ikapp det som uppstått under min sommarsemester. Efter tre år börjar detta slita på en. Men jag har förhoppningar om ändring.

* Mars är så nära sommarsemestern att jag ändå inte brukar ta ledigt. I år kunde jag inte eftersom jag var på konferens i Lund. Förra året skrev jag arbetsrelaterad uppsats.

||||| 0 I Like It! |||||