Underbara höst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nå, äntligen är mitt favoritväder här. Svag vind, soligt och 13 grader varmt. Åtminstone var det så i förmiddags när jag letade mig till affären. Nu är det väl något varmare, typ +19, vilket är way too varmt för mig. Morgnarna är höst, dagarna sensommar.

Lite chockad blev jag när jag gick ut i morse. Det har gått många månader sedan jag hade känsel i benen p.g.a. värmen. Det svalare vädret gör att jag börjar återfå känslan av beröring. Morgonens chock berodde på att jag inte var beredd på att känna kläderna mot kroppen. Ingen känner väl beröringen av kläderna man har på sig, då vi är så vana. Men jag fick en överdos av beröring. Så oväntat. Det kändes som att springa naken i motvind. Okej, jag var tvungen att kolla. Jag hade kläder på mig.

||||| 0 I Like It! |||||