Den ljuva (?) sommartid…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Om ett par veckor är det dags att lämna in om sommarsemester för godkännande. Jag gillade förra årets semester där jag jobbade en dag per vecka och var ledig sex. Får jag min vilja igenom så sker samma sak i år. På så sätt drygar man ut sina semesterdagar (jag har ju bara 37 semesterdagar, men varje ledig dag drar semesterkvot 1,25) och kan vara ledig längre. Jag klarar fysiskt sett inte av att vara ledig för länge då jag blir en soffpotatis där mina funktioner försvinner (tack, ms!).

Så, jag tänker ta sju veckor semester i sommar. Nja, det beror på hur man räknar… Men 22,5 semesterdagar (18 kalenderdagar) offrar jag den här sommaren…

Det kan tyckas vara mycket ledighet jag tar ut, men jag har aldrig några möjligheter annat än på sommaren. Och vad jag ska göra? Ingen aning. Gömma mig från den eventuella värmen (sängläge naken med fläkt).

Hur mycket semester tänker ni ta i sommar?

||||| 0 I Like It! |||||