Uppsving


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu är jag lite gladare. Jag har sovit – äntligen! Senaste veckan har jag varit lite pressad av både situation och förväntningar. Släpper man allt så kan man slappna av och återhämtning påbörjas.

Det är fortfarande midsommarafton. Förutom att jag vilat, så har jag också hunnit med dumheter som att laga mat och tvätta. Jag var tyvärr tvungen. Behöver både rena kläder och matlåda inom en nära framtid.

Ischiassmärtan försvann efter att jag åter vilat och jag försökt hålla koll på hur min lekamen ligger i plant läge.

Någon åska har jag varken sett eller hört i dag, även om det regnat vid ett par tillfällen sen eftermiddag/kväll. Det känns fortfarande lite oklart hur det blir med åskan, men jag har aldrig brytt mig om åska. Men jag är försiktig med att diska/duscha, prata i telefon eller sitta vid dator när åskan går. Kanske jag är skyddad från åska, men varför chansa?

||||| 0 I Like It! |||||