Er äckliga midsommar…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Midsommarafton. Faktiskt lite ledsen över att jag inte kan arbeta som planerat, men det var kanske lite väntat. I vilket fall som helst är det okej att jag är sjukskriven ytterligare en dag, men det känns. Jag gillar arbeta midsommarafton. Jag arbetar alltid midsommarafton. Det är min tradition sedan ett och ett halvt decennium.

Så vad är det som hänt? Tja, förutom att jag fortfarande mår skit efter kortison och skov, så har jag lyckats få några timmar med sömn även om jag fortfarande verkar ha lång väg kvar vad gäller det. Det som tillkommit är en konsekvens av att inte ha känsel i nederdelen av kroppen – jag känner inte hur jag ligger eller belastar kroppen. Alltså har jag nu också fått ischias i högerbenet som gör att jag inte kan stödja på det. Benet – och jag – viker sig. Ändå måste jag försöka ignorera detta om det ska ske någon förbättring. Jag måste anstränga mig. Kampen är aldrig över.

Det känns konstigt att vara ”ledig” midsommarafton. Här sitter jag och kan liksom ingenting göra. Men jag ska fortsätta vila. Fortsätta bli bättre. Och jag ska, hur det än känns, faktiskt gå och jobba. Men inte i dag.

||||| 0 I Like It! |||||