Tidig söndag


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

SSS* är avklarat. Även om det nästan är soligt så blåser det kallt. Ibland kan man nästan tro att vi har en vinter framför oss, men det är fortfarande plusgrader. Många tycker det är konstigt att vintern inte redan är här, men vi hade senast vinter i maj. Så det är bara en fördröjning av årstider.

Helgerna är för korta. Eller om det bara är jag som sover för mycket. Veckan som kommer blir intensiv, men sedan väntar en långhelg av ledighet.

Förutom SSS har jag i dag före kl. 09 hunnit:

  • Titta på ett inspelat tv-program.
  • Programmerat inspelning av 53 tv-program i veckan.
  • Beställa (online) en BlueRay-spelare. Jag ger mig själv en julklapp.

BlueRay-spelare? Varför?! Jag hinner inte se allt från TiVo eller Netflix, men jag äger många dvd som jag vill kunna se på tv. Jag har sedan tidigare en DVR-recorder, men den är så krånglig med nya tv:n och TiVo:n. En massa seriekopplingar och scartkablar. Så jag bestämde mig för att jag behövde något enklare, typ en uppgradering av teknik.

Gud, vad jag är trött på teknik! Ibland saknar jag en surfplatta, men tycker det är onödigt då jag har datorer och mobiltelefonen. Ändå funderar jag på detta med en surfplatta. Om det inte skulle kunna vara något för ömma modern?

* SopSlängarSöndag

||||| 0 I Like It! |||||