Ur led


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ännu en märklig natt. Nej, jag åt inget olämpligt i går så som smörgåstårta. Istället var det något annat som jag inte kan förklara.

Nåja. Det började i dag när klockan ringde 07.00 och jag gick upp för att direkt ta mina morgonmediciner. När jag är ledig och tar sovmorgon, så måste jag ta mina mediciner senast kl. 07 eftersom det ska tas regelbundet var 12:e timme.

När jag hade tagit mina medicin började jag fundera. Var klockan verkligen 07? Jag är säker på att klockan ringt. Jag är säker på att jag såg att klockan av 07 när jag satt på sängkanten. Och jag kände mig utvilad. Ändå var jag nu tvungen att dubbelkolla vad klockan var. Den visade 03.33. Lite lätt skräckslagen insåg jag att jag nu tagit mina mediciner 3½ timme för tidigt!

Nej, klockan hade inte ringt. Lite orolig fick jag åter krypa ner i sängen. För hur skulle jag reagera fysiskt på att ha tagit läkemedel så mycket för tidigt? När jag vaknade några timmar senare så visste jag. Och halva dagen har jag känt det. Egentligen är det obeskrivligt, men någon typ av fysisk utmattning, yrsel, ostadighet och dimmig i skallen. Det är helvetesmedicinen (antiepileptika) som ställer till det. Eftersom det inte hade gått så många timmar mellan kvälls- och morgondos, så blev det en överdosering. Lyckligtvis utan kramper, men det får man nog bara om man glömmer/hoppar över en dos.

Så sammanfattningsvis får jag väl säga att det ändå var tur att jag varit ledig i dag. Det hade inte gått att arbeta med tanke på hur påverkad jag blev. Men nu i kväll känns det normalt igen och jag har tagit kvällsdos utan att (ännu så länge) känna något speciellt.

Men hur kan man ha så fel vad gäller tid och klockor?

||||| 0 I Like It! |||||