Jaktsäsong (154)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Förmodligen har jag slagit rekord i dag vad gäller telefonsamtal. Mina första tre timmar på jobbet blev det 19 samtal, det längsta varade i 37 minuter. Kollegor som behöver support. Men jag blir faktiskt lite trött på det här eftersom jag fortfarande inte börjat uträtta mina egna arbetsuppgifter som legat på hög sedan december 2013! På ett möte i dag (när jag stängt av telefonen) fick jag frågan om jag inte hade det lugnt och behagligt nu för tiden på jobbet efter att stora projektet sjösattes för två veckor sedan. Tvärtom! Om det var sketamycket förr, så är det än värre nu. Jag hinner i praktiken inte ta ett steg in över tröskeln på jobbet förrän något blockerar min väg för att de ”måste ha hjälp”. Övertiden i dag blev dock bara +1½ timme. Och inga raster. Så i praktiken har övertiden varit 2½ timme i dag.

Jag vet inte. Jag vet absolut inte. Hur jag ska återfå dräglig arbetssituation. Facket vill stoppa mitt jobb. Det säger nog något om belastningen.

||||| 0 I Like It! |||||