Slitningarna #224


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kylan på jobbet är av fysisk karaktär (alla har semester) vilket är väldigt skönt som omväxling. I dag frös jag till och med. Men sedan att komma ut i värmen är inte lika skönt. Av någon anledning så aktiverade värmen min panikångest i dag. Jag vet, det är väldigt irrationellt. Men jag litar inte på min kropp som reagerar väldigt mycket och negativt på värme – förmodligen därför panikångesten kom till ytan.

Inför hösten ser jag över min arbetssituation. Jag kan inte förstå hur jag ska kunna begränsa mig när allt ändå hänger ihop. Det är som att baka en sockerkaka där man utesluter ägg och mjölk. För att fortsätta jämförelsen – jag vill ha en mindre sockerkaka, men fortfarande en sockerkaka, med alla ingredienser. Får jag inte fortsätta vara en sockerbagare, så väljer jag nog annat konditori även om det är tråkigare innehållsmässigt.

||||| 0 I Like It! |||||