Skogsmulle #299


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Ibland vill jag bara gråta av trötthet och smärta. Det gör jag nu aldrig eftersom det skulle stjäla energi från mig. När är ibland? Tja, alltid arbetsdagar. Detta trots uppiggande och smärtstillande läkemedel, eller hur man nu ska definiera de läkemedel jag får. I dag är jag stoisk och uthärdar smärta trots både migrän och bältros. Det tar på krafterna men jag är så trött på alla jäkla läkemedel jag måste ta.

Trots detta har jag i dag varit ute och gått i skogen utan rollator eller annat hjälpmedel. Hur det gick? Svårt att bedöma, jag behöver någon med mig, måste ta det försiktigt och så vidare, men jag föll åtminstone inte. Förhållandena i dag var väl de rätta, för pendeln slår väldigt hårt fram och åter.

Kanske trötthetsgraden just i dag också kommer sig av att jag stämplade in en timme tidigare på jobbet, arbetade en timme, gick ut i skogen, tillbaka på jobbet där jag duschade och sedan full rulle igen. Nej, jag orkar inte jobba ikapp min förlorade arbetstid, utan slutade efter rätt antal timmar (om man inte låtsas om tiden för sjukgymnastiken).

Men jag är trött och har ont. Åt det kan jag inget göra.

||||| 0 I Like It! |||||