I tv-soffan #334


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Eftersom jag inväntar pocketböcker att läsa, så har jag gått över till att titta på allt jag spelat in från tv de senaste 6 veckorna. Det är mycket och jag har vant mig av vid att sitta längre stunder i tv-soffan. Jag blir väldigt trött och sömnig av att titta på tv (delvis p.g.a. synen) och får ont överallt.

Tv-serier är ju min melodi. Om jag då väljer bort att nämna streamingtjänsterna så är vissa tv-kanaler bättre på serier än andra. TNT och Fox är nog de jag tittar på mest. Följt av TV6Kanal 11, Kanal 5 och Kanal 9. Skiten som sänds på SVT, TV3 och TV4 är inte värt något.

Men om jag har någon favoritserie framför någon annan? Nej, jag tror inte det. Det enda jag inte vill missa är Supernatural som nu sänder säsong 10. Serien var som bäst säsong 3-6 och då den förmodligen snart läggs ner (inte många serier håller på i så många säsonger, men fan-skaran är stor), så hoppas jag på en snar uppryckning.

||||| 0 I Like It! |||||