Tankemödan


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Mannens ynkedom – eller min, rättare sagt – är den samma som i går. Migränanfallet bara fortsätter och fortsätter. Jag tror det började i söndags. Det enda jobbiga med migrän är att jag inte orkar tänka. Nej, jag orkar inte så mycket annat heller, men tänka är ju det enda jag gör. Planerar.

Vad jag planerar? Oh, jag ska möblera om på mitt arbetsrum igen. Viktiga tankar. Anledningen till att jag flyttar runt så mycket på rummet, beror på att jag inte är nöjd hur jag än gör. Rummet är helt enkelt för litet och jag får inte längre sitta ensam. Därför blir det aldrig bra med skrivbord, eftersom det jag haft varit för stort för att få plats med ännu en arbetsplats. Det är inte lätt att på 2×4 meter få in två skrivbord, två avlastningsbord, en hurts (som inte går in under skrivbord), två golvhyllor, en garderob (väggfast), hyllor på lameller, en besöksstol, en pall, två kontorsstolar samt mina två rollatorer. Dålig luft också med tanke på att där ska sitta två personer med en skrivare, tre datorer och fem bildskärmar. Så det är ett pusslande. Särskilt som alla uttag endast finns på ena väggen. Ekvationen är inte lätt, men i och med det nybeställda skrivbordet tror jag att det blir bra.

Eller är det bekymren med arbetsrummets layout som ger mig migrän? Tja, vad kom först – hönan eller ägget. Tomaten eller ketchup?

||||| 0 I Like It! |||||