Mellan ledigheterna


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det blev en stressig arbetsdag. Visst, där hade blivit lite som samlats på hög eftersom jag inte varit där sedan i onsdags, men det var snabbt avklarat. Istället fick jag en massa problemlösningar att ta fram väldigt akut. Det är sommar, och då kommer turister hit och insjuknar akut vilket ställer krav på att känna till regelverk beträffande betalning, ersättningsnivå, avtal och hur det ska registreras. Ingen verkar ha koll på det trots att lathundar finns. Sånt har jag fått hålla på med större delen av dagen – registrera rätt. Det som oroar mig lite är hur man löser det när jag är ledig? Trots allt är detta någon annans arbetsuppgift att känna till, men det verkar ingen tro på.

Ingen tid till lunch. Har migrän sedan i eftermiddags som inte förbättrades av flärdtjänstens irrfärd. Färdvägen på 12 minuter med bil tog 1½ timme. Förmodligen för att 1) chauffören aldrig  hört talas om adressen, där 2) medresenär skulle hämtas upp. Jag vill ha tillbaka direktresorna!

||||| 0 I Like It! |||||