Detta skägg…


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Skägget växer och frodas. Nu också med beardbalm som gör att det glittrar (vilket kanske inte är syftet). Annars har jag nu förstått att jag verkligen inte ska röra det med varken sax eller hyvel. Att det börjar bli ett riktigt skägg märks genom alla kommentarer jag får. Förutom att jag verkar ha fått med mig hela the gay community på Instagram, så går det inte en dag utan att någon säger något uppskattande om skägget. Främst att de tycker att jag klär i det. Sånt säger man kanske inte normalt sett, för de som säger det rodnar alltid, men jag tackar för visat intresse. Fortfarande besväras jag inte av skägget, vilket kanske är något som ändå är förbi. Det kliar inte, har aldrig kliat. Skägget känns inte ens när jag lägger huvudet på kudden om natten. Det bara är. Mjukt. Men det är väldigt mycket arbete med att hålla skägget i schack. Mycket omvårdnad krävs, vilket inte gör något. Jag kan väl efter två månader säga att det var rätt beslut att låta skägget växa.


Vått skägg efter dusch. Efteråt måste det kammas, borstas, oljas in och så vidare.

||||| 0 I Like It! |||||