Minskning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag blev jag tillsagd på jobbet. En tillsägning! Ett klagomål framfördes! Man ansåg att jag borde hitta nya arbetskläder då kläderna nu sitter så löst att byxorna mer ser ut som en kjol. Men, nej. De kläder som finns på jobbet är fortfarande för små. Men jag var tvungen att kolla vikten när jag kom hem. Minus 20 kg. Alltså står jag ganska still i vikt sedan i höstas (jäkla jul att förstöra!). Eller. Jag har åtminstone inte gått upp i vikt. Snarare att det sakta, sakta kryper nedåt. Det i sig sporrar. Säger jag samtidigt som jag just nu dricker en Allévo chokladdryck för viktminskning. Det enda som går att dricka är just Allévo i kombination av chokladsmak.

Nej, jag har inte glömt. Grattis till min blogg som i dag är 17 år! Senaste tiden är du försummad, men finns alltid troget här i bakgrunden. Sociala medier ger mig mer som det är nu.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  -20 kilo! Grattis! 🙂

  Oj, är det 17-årsdag? Grattis till den också! Jag har inte följt dig från början, men det börjar bli några år nu. 😉

  15 februari, 2016
 2. Tofflan sa:

  Grattis till DIG!

  16 februari, 2016

Kommentarer är stängda.