Bra eller dåligt?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det händer en del. Positivt eller negativt är en tolkningsfråga.

Försenad flärdtjänst 7 timmar på två veckor: Kompensation 550 kr i presentkort på Ica. Jag skiter i kompensationen, jag vill bara att flärdtjänsten ska fungera.

Misstänkt stroke, tillbringade halva dan i går på akuten, men det var ”bara” ett nytt ms-skov som har exakt samma symtom som stroke. Domningar i ansikte/hjässa beror på plack i lillhjärnan och går inte åtgärda, utan man hoppas det läker ut. Men det jag upptäckte i dag är att det är ett progredierande skov. I dag har jag stickningar/domningar på lår och rygg. Nå, men det var inte stroke åtminstone.

Frågan är hur jag klarar jobba nyårshelgen ensam? Kommer bilarna? Är jag fysiskt fungerande för arbete? Vet ej.

Men i dag blev jag officiellt presenterad på nätet som medlem i svenska skäggföreningen. 🙂 Dock inte med denna bild… 😉

||||| 0 I Like It! |||||