Nedräkning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det har känts lite tufft i dag efter gårdagens flyttkarusell. Men nu har jag packat inför Jönköping och vet inte riktigt vad som väntar. Vi har ett schema som är lite… Jag saknar utrymme för vila. Rädd att det blir för tufft eftersom klockan ringer 5.30 och sedan blir det väl hotellsäng vid 02-tiden innan hemfärd. Det blir en lång dag med många aktiviteter och många möten. Självklart är det något positivt, men jag måste också skydda mig själv och min hälsa.

Jag har dålig koll på några saker. Avstånd, om någon kör eller om jag ska ta taxi. När och var väntar rullstolen? Vilket hotell var det vi bokat? Nåja. Jag ligger inte på och kräver svar, för det får helt enkelt lösas efter hand.

Men detta är årets händelse. Jag är trots allt redo.

||||| 0 I Like It! |||||