Inleder semester med skägghäng vid pool med grillning


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

När jag äntligen startar datorn enkom för att blogga, så… Japp, vad har väl jag att säga?

Jo, nu har jag gått på semester och är åter i tjänst den 23 augusti! Tjohoo? Men arbetar tre av kommande fem helger. Det är ganska skönt med avbrott i semestern när det bara är kortare sejourer på jobbet. Jag kommer att bli försoffad ändå av att gå hemma en månad.

Det har varit mycket att göra på jobbet i sommar, extremt mycket, invecklat och omständligt. Men jag tror att jag kom i mål lagom till den här veckan. Det har istället varit – inte lugnt, men mindre hektiskt måndag/tisdag. Jag har hunnit gå igenom lite rutiner som jag uppdaterat (jag skriver lathundar hela tiden åt andra, men det gäller också att uppdatera dem med ändringar som skett).

I morgon, min första semesterdag, blir det skäggträff. Vi är typ 10 skägg som ska bada (inte jag) i en pool och grilla lite. Detta är något så fantastiskt att jag överger ömma modern som får agera stugsittare åt mig. Nå, jag prioriterar väl?

Jag tar för många mat- och dryckselfies.

||||| 0 I Like It! |||||

2 kommentarer

 1. Snigel sa:

  Vad härligt med lite poolhäng & grill! Hoppas ni får fint väder – här är det både kallt och regnigt. Och du kommer väl ihåg att ta med extra varma kläder när du ska sitta stilla?

  19 juli, 2017
  • Nile sa:

   Tvärtom! Jag ska ha shorts då vi sitter i solen och det är närmare 25 grader. Men keps och solglasögon är ett måste. Och nakna underben.

   19 juli, 2017

Kommentarer är stängda.