Snö


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Kanske jag är lite mindre arg i dag. Mest av allt är jag väl trött och utmattad då jag inte tagit min knarktablett på en vecka. Jag måste nu mer kontinuerligt ta den för att orka något när jag ska motarbeta både MS-fatigue och nya MS-medicinering. Samtidigt är jag nog trött också då jag får för lite näring i mig. Det har gått sex veckor sedan jag opererade käken men kan fortfarande inte bita eller tugga. Om det blir bättre med den saken vet jag inte, men jag behöver finna alternativ till kosten.

Hur ser arbetsveckan ut som kommer? Jag får det till minst åtta möten och det är utan luckor för eget arbete. Blir fortfarande upprörd när jag blir ifrågasatt varför jag inte hinner mitt jobb. Alla dessa möten är också något som ingår i mina arbetsuppgifter och det är inte onödig mötestid. Det är möten där vi gör uträkningar och tolkar statistik (ett av veckans möte), drar upp riktlinjer där rutiner brister (ännu ett möte jag ska ha), projektarbete, fackligt samverkansmöte, fackligt ombudsmöte och mycket mer. Problemet med möten är att de i sig också genererar ytterligare arbete, både före och efter.

Första snön kom i dag för denna vinter, och det gör mig också lite orolig. Jag kan inte gå ute, än mindre om där är snö eller halt. Snön som kom i dag försvinner snabbt, men det bildar isgator samt att låsen till bommarna inte går öppna till gården så flärdtjänsten kan hämta mig. Värst av alla – hur ska jag få tag i snus?! Kan jag vänta tills på onsdag (kan jag inte) så kan jag ta elscootern.

||||| 0 I Like It! |||||