No drama

I går flydde jag jobbet då nya medicinen fullständigt däckar mig. I dag har jag varit ledig och sett till att vila, hur man nu forcerar fram ett tillstånd som ändå aldrig uppnår nivån ”utvilad och pigg”. Sedan jag smet från jobbet i går har jag inte vågat kolla min jobbmejl, vilket man ändå inte ska göra under fritiden. Och jag vet att detta kommer ge mig problem i morgon eftersom jag drunknar i (ofta anklagande) mejl. Jag hinner bara inte, det är för mycket på jobbet och det stressar mig mer än någon kan förstå eller relatera till. Alla sliter och drar i mig och det räcker med drama för min del. Jag vägrar bli involverad i sådant när jag inte har någon motståndskraft då jag är dränerad på energi. Självklart menar jag mer än enbart mejl. Och mer än arbetsrelaterat. Just nu behöver jag koncentrera mig på att fungera.

||||| 1 I Like It! |||||