Dag: <span>28 november 2017</span>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Helgen har visst redan passerat utan att göra mycket väsen ifrån sig. Ömma modern var på besök. I övrigt arbetar jag som vanligt. Vad nu vanligt är eftersom allting som händer under en arbetsdag är oplanerat. Måndagen minns jag inte ens. För nu är det tisdag, så det som varit existerar inte för mig längre. Jag är helt enkelt för fokuserad för det jag har framför mig och då tappar jag minnet för sånt som varit. Ett problem för mig, för jag har åter börjat blåneka när någon påstår att vi haft en diskussion om något. Det är borta.

Nästan. Nu kom jag på vad jag gjorde på jobbet i går. En veckas arbete klämde jag in på en dag samt gjorde en utredning av ett händelseförlopp där rutiner inte fungerade fullt ut. I dag har jag istället suttit med en Excel-fil där jag lagt in formler i cellerna för att få automatiska uträkningar när jag matar in siffror inför årets sammanställning av statistik.

Kvällen har väl varit liknande hittills. Jag har efter 1½ år kommit in på min officiella hemsida så den kan uppdateras. Webbhotellet har försökt hjälpa mig tidigare, men de har inte heller kommit åt den. Jag förstår varför – de har enormt rörigt med alla sina funktioner och ser inte strukturer av någon anledning. Efter att ha suttit och lusläst alla mina olika hemsidors databaser (php-filer) så hittade jag min hemsida och hur jag kommer åt den.

Jag använder aldrig min dator. Det är därför jag uppdaterar hemsidorna så sällan. Nu fick jag dock en liten nytändning när jag tog mig tid att gräva i databaser och det blir bra tidsfördriv att uppdatera information. Jag har tid nu när jag inte följer någonting på tv.

Den här tv-hösten har varit värdelös. Inga av de serier jag följt under flera år har behagat dyka upp. Jag förstår mig inte på Kanal 5+9+11 där alla mina favoritserier gått. Istället visar den dokusåpor som om det skulle intressera någon. De återfinns ju på alla kanaler. Inte ens Netflix, HBO Nordic eller ViaPlay har räddat hösten nämnvärt. Få serier har kommit som varit något att följa. Kanske jag blev lite bränd av Twin Peaks 3 i somras som var sämsta skiten jag genomlidit i hopp om att det skulle bli bättre.

Kanske jag till och med borde lägga tid på att läsa en bok? Det har nu gått kanske 5 år sedan jag läste något. Minst. Men hur jag än vänder på det så läser jag alla min vakna tid, om än inte böcker. Så det känns ganska mättat på den fronten.

I morgon ska någon servicemänniska dyka upp hos mig för att byta ut min porttelefon i lägenheten som de misstänker är trasig eftersom de inte finner felet ute på porttelefonen. Ofta får jag mobiltelefonsamtal nere från porten där man frågar varför jag inte svarar/öppnar. Det har aldrig ringt hos mig, så då är det svårt veta att någon försökt nå mig. Ibland har de ringt då knappsatsen inte heller fungerat på porttelefonen. Snabbt jobbat – jag felanmälde det för en vecka sedan. Problemet har alltid funnits (närmare 10 år) men det är första gången någon kommit efter att jag felanmält.

Äh, det händer inte så mycket om dagarna. Det vanliga.

Förutom en sak jag upptäckte i fredags. Jag fick väldigt ont i trakten där käkoperationen utfördes. Ur tandköttet (där de opererat) sticker det upp en bit käkben som skavt hål på tungroten. Det blir inte bättre. Jag orkar/hinner inte ta itu med detta. Om en vecka ska jag till vanlig tandläkare, så de får väl titta på det.

||||| 1 I Like It! |||||

Arkiverat

Kommentarer stängda