Timmar kvar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu är jag väldigt stressad inför helgen.

Skäggträffen är på lördag. I dag är det onsdag och Göteborg har börjat fyllas med tillresande skägg. Just nu grupperar man sig hemma hos varandra (hos oss som bor i Göteborg). Stora tillflödet sker på fredag då officiella träffar kommer att ske. Huvudeventet blir på lördag då vi är cirka 300 som samlas. Vilka vi är? Members och hopefuls från Bearded Villains svenska, norska och danska avdelning. Vi firar tre år i alla länderna och har valt att samla oss så centralt som möjligt, vilket blir Göteborg. Vi får också besök från Finland, Tyskland och Nederländerna, plus att man får ta respektive med sig. De flesta kommer dock bo på hotell.

Varför jag är stressad? Planering är A och O för mig, och just nu har jag ingen kontroll över läget. Jag vet på ett ungefär var jag ska vara och när, men inte exakt. Och programmen har jag inte heller koll på. Än har jag inte bokat resor och vet inte om jag ens kan boka hemresa på fredag och lördag natt. Flärdtjänst, ni vet. Vad jag ska ha på mig vet jag inte heller då där är klädregler. Man måste se vad jag representerar. Nej, där är massor av saker som är ganska oklara för mig. Men jag har biljett (inträde) och har förbeställt/betalat för mat.

Jag har semester en vecka på grund av detta. Får ju tänka på min hälsa också, vad jag orkar eller inte. Värst är att jag är extremt jagad av jobbet trots semester. Jag har sagt att jag inte är tillgänglig under min semester och det får de acceptera. Hoppas jag åtminstone. Det är kaotiskt som det är.

300 att krama i helgen… För det är det enda vi gör som skäggklubb. Myser, kramas, myser lite till. Vi är alla väldigt laid back och gillar att umgås med varandra trots att vi kanske inte träffat varandra tidigare eller har något som helst gemensamt. Vi bara är. Och extremt snälla. Trots namn och utseende.

Dags återgå till min migrän…

||||| 0 I Like It! |||||