Regn, underbara regn!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Från och med i dag återstår två veckors semester utan några som helt förpliktelser. Förutom detta att jag i morgon (är tanken) ska köpa en ny laptop och lite annat smått och gott. Jo, jag är gjord av pengar.

Dagens bekymmer är att min mobil inte fungerar. Jo, jag kan ta emot samtal och sms, men inget fungerar utgående. Jag har felanmält detta men ännu har inget hänt. Det är inte första gången just detta problem uppstår.

Äntligen är det rätt utomhustemperatur! Ungefär +15 grader, blåsigt och regnigt – precis så som jag vill ha det. Jag har beställt en bok i dag som tyvärr inte kommer förrän i september. Den finns inte på svenska än men har fått utmärkta recensioner i USA. Vilken bok det är? Jag minns inte. Via cdon hade jag lagt in en påminnelse om att de skulle mejla mig när jag kunde förhandsboka. Så jag gjorde förhandsbokningen utan att kolla vad det var för bok. Men boken skulle sitta fint nu när jag är ledig. Okej, så jag har fortfarande Gabaldon att läsa men nuvarande bok är så tung att jag håller på att bryta handlederna. Jag måste vila upp mig först. Problemet är bara att boken jag beställt också är en handstukare. Kanske lika bra om den inte kommer förrän nästa månad.

Jo, jag har äntligen kunnat vädra ut värmen inne. Fyra grader sänkte jag den. Från 29 till 25. Konstigt. Jag svettas ändå. Men Gazzy har blivit mer rörlig i dag, ligger inte utslagen.

Sa jag att jag ska köpa ny dator? Ooo… sweet…

||||| 0 I Like It! |||||