Radio Jontas


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I veckan skrev jag om att jag fört över exbloggarens radiodagbok från kassett till mp3. (Jo, Carina – jag har skrivit 2002 på kassetten).

Nu är bara frågan. Ska jag föra över resten också? Det är inget jag kan publicera på nätet p.g.a. upphovsrätten. Dels intervjun med mig och Eva, där vi berättar om varför vi skriver dagbok på nätet. (Märkligt, vi håller fortfarande på och intervjun är från 2000). Och dels när jag var hos berömd tarottolkare som läste in sin tarotläggning på band åt mig.

Jag var kassettoman när jag var liten. Spelade in, spelade över. Banden är nu väldigt slitna och jag vet inte vad som finns på dem. Men jag har kvar alla band jag någonsin spelat in på. Jag misstänker att jag har pratat in en del som barn (hm, måste lyssna) samt att jag spelade in min far. Har jag nu detta kvar borde jag föra över dem till mp3 för affektionsvärdet och då kassetterna inte blir bättre.

Men jag är särskilt nyfiken på vad jag egentligen sa vid radiointervjun 2000. Jag kommer ihåg att reportern plötsligt kastade fram ett urdrag från min dagbok och bad mig läsa. Ett avsnitt som jag egentligen inte tyckte var jag eller egentligen stod bakom åsiktsmässigt. Kan det ha handlat om landstingspolitiker? Och så frågade han något om min ms och dess betydelse i perspektivet ”börja skriva dagbok”. Det jag försöker förtränga är hur jag hängde upp mig på att säga multipel skleros. Betoningen hamnade fel (jag var väl smått skärrad av att vara i radion), på u istället för i (hm, kanske ändå för att jag skrivit termen på engelska och därför var mer van att tänka/säga det på engelska? Vid den här tidpunkten var jag väldigt aktiv på ms-mailinglistor i USA). Vad Eva sa? Jag minns absolut inte. Det har trots allt gått 8½ år och jag tänker inte särskilt ofta på min radiomedverkan.

||||| 0 I Like It! |||||