Sånt som smärtar mig


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det bästa med semestern, som jag upptäckte först i morse, var att min tinnitus lugnat ner sig. Okej, så det tjuter och går på som vanligt, men jag noterar det inte. Den kakafoni som är på jobbet gör att min tinnitus går på högtryck.

Något som jag också varit förskonad från under semestern är migrän. Fram tills för en halvtimme sedan. Det började med att jag såg dubbelt, fick huvudvärk och nu har flimmer så jag inte ser vad jag skriver. Lika bra att lägga sig även om det är tre timmar för tidigt. Eventuella stavfel får jag kolla i morgon. Jag är verkligen blind just nu. Tur att jag använder mig av fingersättning på tangentbord.

||||| 0 I Like It! |||||