Balanserar


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Madonna vill inte att vi påminner henne om 50-årsdagen i morgon. För egentligen fyller hon inte 50 då hon enligt kabbala själsligt bara är 36 år. I mina öron låter det verkligen som en 50-årskris. Oprah har ju annars sagt att vara 50+ är underbart, bästa tiden i livet, 50 är nya 40. Det tycker jag är nära nog 36. Så det där med 50 går jämt ut med 36.

Det sorgliga är annars att Kanal 5 i morgon ägnar hela dagen åt Madonna med filmer och konserter. Filmerna vill väl ingen se? Kanal 5 måste ha fått visningsrättigheterna väldigt billigt. Och konserterna. Madonna på skiva är uthärdligt, men inte live. Detta jippo på tv ser jag som ett ”spara pengar, ingen tittar ändå på tv en lördag”.

Okej, jag är kritiskt mot idoldyrkan av Madonna. Några bra låtar, värdelös sång, otrevlig/tarvlig personlighet (vad jag förstått efter att ha följt Madonna i 25 år). Låt henne gå i pension.

Oj, så negativ jag är. Se detta som mitt försök att upprätthålla en balans jämfört med alla som obefogat kommer att hylla henne i morgon som någon av betydelse. Vad jag egentligen tycker om Madonna? Både och. Någonstans mittemellan. Ingen favoritartist men heller ingen jag flyr.

En låt Madonna skrivit:
[youtube]1wvA96rhkIg[/youtube]

||||| 0 I Like It! |||||