Principer


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Man skulle kunna tro att jag är väldigt beroende av snus med tanke på hur mycket jag skriver om det. Och det är jag väl, beroende alltså (men väldigt?). Egentligen handlar det dock om principer där jag ifrågasätter snusbutikens öppettider. Snus kan jag köpa i vilken affär som helst, så det handlar faktiskt inte om min tillgång av snus. Nej, det är istället det där mystiska att en butik kan stänga en månad, ha flytande tider, knappt har något till försäljning. Hur klarar de butikshyran? Inköp av varor? Löner? Hur har de råd med att vara så billiga? Min undran är om det är en legal verksamhet som bedrivs. Det stannar vid tanken eftersom jag ändå är nöjd med den billiga snus jag kan köpa där.

När jag var ute i förmiddags såg jag att där var stängt i dag också. Men när jag kom ut från Ica låstes grinden upp och jag fullkomligen sprang efter in. Butiksföreståndaren hann inte ens tända, lägga ifrån sig nycklarna eller hämta växelkassan.

Det känns väldigt bra att sitta här med 24 snusdosor. Nu klarar jag mig några veckor och behöver inte tänka på det när jag åter börjar med mitt hektiska arbetsliv.

||||| 0 I Like It! |||||