Dag: <span>15 oktober 2012</span>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det blev i slutändan en ganska jobbig dag. Nej, inte så farlig, men osmidig. Det kändes ganska okej när jag gav mig i väg till jobbet i dag, jag till och med tog ett foto som jag kastade ut på Twitter. Förutom att mitt tweet inte gick i väg. Det såg jag först på jobbet och fick då sända om mitt tweet. Och anledningen till att mitt tweet inte gick i väg, berodde på att jag gick utanför dörren och förlorade kontakten med mitt trådlösa nätverk.

Blev det bättre på jobbet då? Det gick rätt hyfsat fram till dess jag fick ögonflimmer vid lunchtid. Följt av en infernisk huvudvärk. Trots detta avverkade jag ett förmiddagsmöte (migränfri) för att sedan börja röja i mina pappershögar (då hade jag migrän) som legat sedan efter sommarsemestern. Jag hittade en del saker som jag måste ta itu med på stört. Men jag var klen av mitt migränanfall, så jag flexade ut en timme tidigare. Mer orkade jag helt enkelt inte.

Hemkommen sov jag några timmar, vilket gjorde underverk. Men sedan har jag kämpat. Den jäkla datorn har haft några app-krascher med iCloud och PhotoStreamer, vilket krävde en avinstallation följt av en nyinstallation. Tyvärr är detta numera något ständigt återkommande gällande min dator. Officepaketet kraschar också hela tiden, men jag vet inte om jag vill göra någon ominstallation. Trots allt så är inte datorn frisk och ny ska inköpas snarast möjligt. Och med det menar jag i december efter att jag fått lite retroaktiv lön. Kanske jag i den summan också kan kasta in en ny tv då den gamla också lever sitt eget liv.

Lite sur blev jag också på ett mejl gällande mitt antivirus. Det förnyas automatiskt för en summa på 700 kr. Om en månad dras summan från mitt konto. Det som gör mig sur är att jag som sagt ska skrota datorn. Men behöver ett fungerande antivirus under den månad som är mellanskillnaden mellan gammal och ny dator.

Nej, teknik och hälsa – det är väl de två stora problemen jag får kämpa mot dagligen. Och jag som var så glad i morse när jag äntligen skulle få gå till jobbet efter en lååång helg!

Dagens dialog:
Jag: – Jag har migrän. Tyck synd om mig!
Kollega: – Ja, usch. Det är fruktansvärt synd om dig!
Jag: – Sluta! Jag vill inte ha något medlidande!

Jag är av en komplicerad dubbelnatur.

||||| 0 I Like It! |||||

Dravel Kampen Personligt Teknik Vardagsblogg

Kommentarer stängda