Hastig fundering


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nu är det så att jag arbetar. Jag är trött och sliten. Orkar inte med min blogg. Vissa dagar verkar jag dock kunna leverera inlägg på inlägg. Därför funderar jag nu på om jag kanske ska ägna någon dag åt att skriva alla de där multipla inläggen men schemalägga till automatisk publicering på angivna klockslag? Det låter väldigt bra, men jag skriver ju färska inlägg som kanske inte går att publicera om en vecka. Men fundera, det ska jag. För jag känner mig också lite pressad av att ha en blogg med alltför sporadiska inlägga.

Som vanligt har arbetsdagen varit fullsmockad. Jag kom inte loss i tid för att åka hem i kväll, vilket var tur. För plötsligt hade jag besök på mitt rum 1½ timme efter jag egentligen slutat. Och fick stanna kvar ännu en stund. Det var tur jag var kvar. Det avlastar morgondagen. Som också (ändå) är fullsmockad.

Förresten – Loreens nya platta är bra. Riktigt bra. Hon är konsekvent i sina låtar, har hottat upp några av sina tidigare hits och det märks att det inte blev ett hastverk efter vinsten i Eurovision Song Contest. Nu väntar jag bara på Robbie Williams nya skiva, att den ska släppas på Spotify. Men – varför finns inte Adeles Skyfall på Spotify?

||||| 0 I Like It! |||||