Nöjd och belåten


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Julafton och jag känner mig duktig. Jag har ännu några timmar suttit och arbetat hemifrån på distans. Det finns många anledningar till det:

  1. Jag firar inte jul.
  2. Minus på flexen, det jag nu gör sanktionerat ger mig tid mot tid, d.v.s. lite plus på flexen.
  3. Min officiellt sista dag på jobbet för i år (förra veckan) utmynnade i att jag behöver göra en akut arbetsinsats till årsskiftet.
  4. Det minskar min stress att få denna möjligheten.

Okej, så jag har faktiskt fler officiella dagar på jobbet i år, men då är jag uppbokad för annat.

Jag önskar att jag kunde arbeta mer på distans hemifrån. Rent praktiskt så kan jag göra det, men det handlar om avtal. Inga försäkringar gäller eftersom arbetsgivaren inte tagit beslut om distansarbete än. Det håller på att luckras upp och jag kan bara hoppas.

Jaha, ja… Julafton… Ute skiner solen från klarblå himmel, det är minus 2, i går kom det 1 dm snö. Det är en väldigt vacker dag och det känns verkligen som en perfekt jul i Göteborg. Jag hoppas alla är glada och nöjda med detta. Själv bryr jag mig inte så mycket. Jag tvättar, städar, ska göra mig respektabel med timmar av rakning och så vidare. När ömma modern kommer (inte än på en tid) så ska vi ”fira” jul med julmat och mys. Men innan dess ska jag jobba lite till. Både hemma och på jobbet. Julafton är ingen fast dag 24 december för mig. Och det blir inga julklappar, varken nu eller sen. Som vanligt kör jag mitt eget schema som är mer anpassat till hur jag vill ha det. Tänk, så skönt att slippa tvång som en sådan här dag egentligen är om man firar den!

Nu ska jag flaxa vidare med mina vardagssysslor. God jul är en klyscha, så den vägrar jag uttala…

Ha en fin dag!

||||| 0 I Like It! |||||