Infrastruktur?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det blev en märklig dag som inleddes med att jag föreläste för 40 personer, vilket var ett tag sedan det hände. Kanske i våras? Eller förra hösten? Det har varit lugnt på föreläsningsfronten, vilket jag varit tacksam för eftersom det tar tid. Förberedelserna inför en föreläsning tar väldigt mycket tid från ens andra arbetsuppgifter. Men det hela gick bra eftersom det var en föreläsning jag tidigare gett 18 gånger. Det roliga var att hälften av åhörarna redan kunde det jag föreläste om, och ändå kom de fram till mig efteråt och sa att jag lärt dem något nytt.

Om ovan numera har tillhört ovanligheterna på senare tid, så blev det desto konstigare sen. Stormvarningen gjorde att vi skickades hem från jobbet redan på eftermiddagen. I stort sett har man ”släckt ner” hela Göteborg vad gäller samhällsfunktioner som tåg, kollektivtrafik, flärdtjänst, broar, viadukter, båtar och faktiskt också sjukvård. Man vill att folk befinner sig i sina bostäder om det blir storm. Så här två timmar för kulmen på stormen, så är det filbunkslugnt ute. På senare år har de varnat väldigt mycket för stormar som sedan aldrig dykt upp. Är det falskt alarm den här gången också? Jag hade lugnt kunnat jobba resten av arbetsdagen istället för att bli hemskickad. Känns lite surt. Att man så snabbt vidtar preventiva åtgärder innan de ens vet om det blir någon förändring av väderleken.

Problemet är om stormen/orkanen kommer, men försenat. Trots allt är det en vanlig arbetsdag i morgon och med tanke på att man i dag fick släppa allt och bara gå, så måste jag arbeta utan fler sådana här störningsmoment.

||||| 0 I Like It! |||||