Vill ha


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Privat har jag en önskelista med sådant jag vill införskaffa – ja, köpa. Men bara en sak. Jag vill ha en motionscykel. Det låter lite fjantigt, men det bästa sättet för mig att få motion då det inte belastar mina knän. Förmodligen hade simning varit ett lika bra alternativ, men eftersom jag inte kan simma så är det uteslutet. I övrigt har jag faktiskt inga andra önskningar då jag senaste året lyckats uppfylla ny tv och ny dator. Och året tidigare förra året blev det också nya glasögon, ny soffa och ny mobiltelefon. Men frågan är egentligen – vad behöver jag? Vad behövde jag? Jag hade redan soffa, glasögon, mobiltelefon, dator och tv. Nåja. Men motionscykel har jag inte.

På jobbet har jag också en önskelista. För cirka fem år sedan gick min stol sönder och först nu har jag fått tag på en bra stol. En lånestol som bara plötsligt stod där på mitt rum i dag och som jag får låna i två veckor. Men jag kan redan nu säga att det är den bästa stol jag haft. Så en sådan kommer jag att beställa. Och så önskar jag mig lite dataprogram, men det är ingen idé att beställa några licenser och få programmen installerade, för de kommer att inom någon vecka att formatera hårddisken då vi ska få Windows XP utbytt mot Windows 7. Känns ju så jättemodernt… med tanke på att Windows 8 har funnits i ett år. Men på önskelistan finns också… vad hette det… ett grafikkort med DVI så jag kan koppla in en andra bildskärm. Detta har i flera år gjort mig galen – att jag inte kunnat få en extra bildskärm, men nu får jag låna en på obestämd tid. Alt+tabb är väldigt tröttsamt när man ska jämföra 2-3 programs information och man inte kan lägga dem bredvid varandra. Och det fungerar inte att förminska programmen och lägga dem bredvid varandra på samma skärm, för då försvinner en del av informationen man behöver se.

Vad det är för dataprogram jag behöver (önskar). Ett bildbehandlingsprogram och en ny Office-version. Jag vill ha samma möjligheter på jobbet som hemma. Vet inte hur många gånger jag fått ta hem jobb bara för att jag inte haft rätt programvara på jobbet. Och jag är trött på det. Men jag har fått okej att beställa programmen. När Windows 7 installerats.

||||| 0 I Like It! |||||