Fokus


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

I dag lade jag ihop 1 + 1. Jag har aldrig tänkt så. Det där med att vara utsatt för hot eller stalkers. Jag tror summan är 4. Mordhotad tre gånger. Förföljd en gång. Och nu också anklagad. På frågan om jag inte känner detta som något jobbigt, så säger jag nej. Jag känner ingenting. Det är något jag valt bort – att ta åt mig. Jag uppbådar all min energi till att klara av vardagen. I dag fick jag också en välmenande uppmaning att ta och sjukskriva mig. Jag arbetar så mycket och så många timmar per dag att det nu är osäkert om jag kan tillgodose mig den rehabilitering jag genomgår. För det dränerar mig på energi att få ihop arbetstid, tid för vila (sömn) och träning. Nej, jag orkar helt inte med det där att bli förorättad eller förbannad. Och det är ganska skönt att kunna stänga av sådant så att jag kan fokusera på den vardagliga kampen. Det betyder inte att jag gett upp allt bara för att jag kan stänga av. Det betyder bara att jag flyttar runt på mina positioner efter behov.

Träning känns väldigt skönt. Jag har disciplin. Nu har jag tränat 1-2 gånger per vecka i tre månader. Kanske det är tillfälligt, men de senaste dagarna har jag inte varit särskilt yr och har inte haft känningar av panikångest. När jag känner mig stark fysiskt, så känns det bättre.

||||| 0 I Like It! |||||