2003 – A


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

För tio år sedan kände jag mig stressad på jobbet enligt bloggen.

Pressar man mig lite till får man säkert ut råolja ur röven på mig.

Jag har för länge sedan passerat det stadiet. Även om folk gapflabbar uppgivet när de hör hur mycket jag har att göra (jo, man får nog utannonsera fem heltidstjänster om jag slutar), så känner jag mig inte stressad längre. Jag tänker inte på sådant som jag borde gjort, eller på sådant som ligger framför mig att göra. Det är här och nu som gäller, och jag kan bara göra en sak i taget. Stress för mig är allt det där andra som jag ska pressa in på ett dygn. Arbetet har trots allt sin begränsade tid.

Varför jag ändrat inställning vet jag inte, kanske jag bara kommit till insikt? Ja, något måste man väl har lärt sig på tio år.

 

||||| 0 I Like It! |||||