Serie-Jontas


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

På Facebook fann jag något som heter Bitstrips. Man designar sin egen karaktär som sedan befinner sig i en situation där man kan ändra ansiktsuttryck, kroppen samt lägga till pratbubblor. Jag finner detta mycket roande… Särskilt när många andra skapar sin egen karaktär som hamnar i samma miljö men där de kan ändra innehållet. Min skörd hittills…

||||| 0 I Like It! |||||

4 kommentarer

 1. Tofflan sa:

  Skitkul ju! 😛 Men surt att man måste ha Fejan-konto för att det ska funka. 🙁

  18 november, 2013
  • Jontas sa:

   Jag är innerligt hatad på FB eftersom jag kör mina strips och ingen förstår humorn. Såg också på Twtitter att folk avskyr bilderna. Jag bryr mig inte. Det är kul.

   18 november, 2013
 2. Tofflan sa:

  Vadå hata? Jag tycker att de är roliga, så det så! 😛

  19 november, 2013
  • Jontas sa:

   Tack. Jag känner mig bara lite påhoppad på FB.

   20 november, 2013

Kommentarer är stängda.