Nu. Nu!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Stolen har kommit. Arbetsstolen. Den för 7 000 kronor. Jag blev något förvånad – chockad – eftersom det inte gått 1½ vecka sedan jag beställde den. Och då hette det ”leveranstid tre veckor, men räkna med fyra eftersom vi drunkningar i beställningar och inte hinner tillverka i tid”. Så. Äntligen! En hel och fungerande arbetsstol. Den jag hade tidigare köptes 2009 och har varit trasig i över fyra år. Kanske jag nu kan slippa ryggont på jobbet.

Okej, det var dagens glada överraskning. Den tråkiga är att tandläkaren ringde mig. Nej, jag gillar att gå till tandläkaren (spa-upplevelse, ni vet), men jag… har… inte… tid! Ändå måste jag dig senare i veckan och är tacksam över att jag fick en kvällstid. Det där pusslandet med tider gör mig förtvivlad. Får inte ihop arbetstimmarna. Arbeta alltid och länge, aldrig ledig. Får avbryta arbetsdagar för sjukgymnastik, hämndjtänst och flärdtjänst. Nu också tandläkarbesök. Jag har två behov – jobba mina timmar och vara ledig för återhämtning. Efter sommaren har inget fungerat. Enda fördelen är att jag nu är så överstressad att jag slocknar medvetslös varje natt. Inga sömnproblem här inte… jag är way past that

Men det var ju kul med stolen… Kanske jag får sitta i den på… onsdag?

||||| 0 I Like It! |||||