Utstå


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Mellan kl. 22 och 04 varje natt så håller man på att lägga ny spårvagnsräls utanför mitt sovrumsfönster. De har gjort detta i 2-3 veckor och ska hålla på lika länge till. Varje natt. Ja, inte på helgen, men i veckorna när man behöver sova. Olika sorters maskiner, sågar och grävmaskiner för väsen. Och slag mot metall. I natt verkar de ha funnit en ny sysselsättning som gör att sovrummet lyser upp i ett kallt fladdrande sken – de svetsar rälsen. Jag är så trött på detta.

Min porttelefon ska bytas ut till ett nytt system där knappsatsen ute tagits bort och istället har det kommit en skärm då vi istället ska använda tags. Ingen förstår vad det egentligen gjort, för ytterdörren går inte att öppna. Varken med kod eller nyckel. Låset har… låst sig. Dygnet runt sliter och drar folk i dörren som inte vill öppnas. Får de upp den går det inte att stänga den. De drar, sliter, bankar, slår och skriker av frustration. Den enda vägen ut ur huset verkar vara låst för oss boende. Vi kommer varken ut eller in utan att kämpa. Jag är så trött på detta.

||||| 0 I Like It! |||||