Ointressant


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Mitt minne sviker mig på den här punkten, men har jag någonsin försökt sammanfatta ett år här i bloggen? Jag tror inte det. Det låter sig inte göras. När jag blickar bakåt för ett år, så har där inte hänt så mycket. Det enda jag kan fastna i är sjukdomsförlopp. Men inte vill jag tänka på att jag varit förlamad, kämpat mig tillbaka, genomgått magnetkameraundersökning många mil bort och fortfarande kämpar där sjukgymnastik är en grundbult och förutsättning till förbättring. Nej, sånt orkar jag inte gräva mig ner i.

Inte heller är det särskilt meningsfullt att sammanfatta vad som hänt arbetsmässigt, för där är allting i förändring för mig och har så alltid varit. Det är knappast heller något intressant att jag fått ett nytt arbetsrum, för jag byter rum vartannat år (och arbetsuppgifter varannan vecka, typ).

Sjukdom och arbete. Varför sammanfatta något som är ett konstant bloggämne?

||||| 0 I Like It! |||||