Serier är bäst


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Det bedrövliga med min semester är att jag bara drömmer om jobbet. Varje natt arbetar jag. Senaste drömmen handlade om att jag inte fick sitta ostörd på mitt arbetsrum, och det låter oroväckande mycket som en sanndröm fast tvärtom. Jag får aldrig sitta ostörd. Så ska jag drömma om något så borde det vara om att få sitta ostörd eftersom det aldrig händer trots mina protester.

Lite lite vad gäller tv-tittandet just nu. Men jag plågade mig igenom både Stjärnorna på slottet och Alice i Underlandet. Ja, ”plågade”. Inger går upp mot bulktittande av amerikanska tv-serier. Jag accepterar bara 1) bra 2) action.

Lite Bitstrips…

 

 

 

 

 

 

||||| 0 I Like It! |||||