Sjukt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Nej, det gick ju inte alls att jobba i dag! Min dator(plats) är utlånad till student och jag tog extradatorn. Det visade sig att den datorn saknade Office. Därför kunde jag inte göra något alls. Jag trodde inte jag var så beroende av Excel, Powerpoint och Word, men det är jag. Att jag sedan har 20 andra program i datorn hjälper inte. Dessutom går det inte att läsa filer från Office då vi inte utan administratörsrättighet kan installera Viewer eller OpenOffice. Just denna vecka behöver jag verkligen tillgång till Office på jobbet! Beställning är skickad med prioritet medium vilket jag misstänkter betyder efter midsommar. Lite sur är jag. Samtidigt är det väldigt skönt att inte kunna arbeta eftersom jag då kan koncentrera mig på att göra annat. Tyvärr vet jag inte vad jag kan utföra utan Office.

Jag har ett officeberoende.

||||| 0 I Like It! |||||