Dagen så långt


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/jontas.com/public_html/wp-content/plugins/kk-i-like-it/kkDataBase.class.php on line 107

Vid flera försök har jag beställt bredband och telefoni via fiber utan att lyckas. Vi har haft fiber i huset nu i 1½ år och har själva fått beställa tjänsterna hos leverantör. Då, för 1½ år sedan, var tv akut och jag skaffade då TiVo via ComHem som jag är väldigt nöjd med. Det där med bredband och telefoni har gnagt i mig då jag är så missnöjd med telefonledningarna som gör att jag inte kan ringa ut samt att bredbandet är slött. Skitdyrt att ha något som inte fungerar! Genom att nu äntligen lyckats göra en beställning (krånglig webbsida för fibertjänsterna) så minskar kostnaden för bredband/telefoni och jag kommer bara betala 10 % av det jag betalar i dag. Ja, sådan skillnad är det. Men jag är väldigt tekniktrött då allt förr eller senare börjar krångla. Datorn är inte frisk och jag vill verkligen ha en dator. Surfplattor avskyr jag (har en). Det räcker med mobilen för att bara slösurfa. Men framför dator kan jag arbeta.

På tal om arbete. Nu är det klart att jag ska sitta med i en projektgrupp vars mål är det jag jobbat med och kämpat för i femton år. Mitt kvalitetstänk och breda kännedom om det mesta på jobbet, har gjort att jag blev föreslagen att sitta med i projektet. Vad kan jag bidra med i en stor projektgrupp med många människor? Jo, jag har både detaljkännedom och kan tänka brett (konsekvenstänk). Nu vet jag inte vilka personer i övrigt som ska delta, men en risk är att många tänker väldigt lokalt utan helhetsbild. Dessutom har jag haft så många roller att jag nu varit med om allt som kan dyka upp i projektet. Lite spännande är det. Det som skrämmer lite är att en fortsättning på projektet blir att börja utbilda. Jag vill verkligen inte utbilda. Ännu mer. Det kräver så mycket tid av förberedelser att man inte hinner något annat. Och jag har tillräckligt med arbetsuppgifter. Tror jag.

||||| 0 I Like It! |||||